Alumnerna

Har du nångång varit på års-, sommar- eller lägerutbyte via Rotary? Det kan ha varit för länge sen – för ett år sen, tio år sen, tjugo år sen. Den upplevelsen finns alltid i ditt minne. Då är det precis dig vi behöver – välkommen till våra sidor för alumner.

Som alumn är du värdefull för oss. Vi skulle gärna vilja höra av dig. Vilken form av kick fick du av utbytet? Hur har det påverkat ditt liv? Vi samlar olika stories från er alumner som vi sedan kan använda i våra olika kanaler.

Vi håller också på att sätta ihop ett register över våra alumner. Vill du vara med och höra från oss ett par gånger om året? Skicka ett meddelande till den som ansvarar för våra alumner (kontaktuppgifterna i länken nertill på sidan). Vi kan också tänka oss också att ordna alumnträffar i framtiden (tyvärr, på egen bekostnad).

Eftersom Rotarys ungdomsutbyte fungerar enligt principen frivilligt arbete, har du möjligheten att ta på dig en viktig roll som ambassadör för vårt ungdomsutbyte. Detta kan du göra:

  • Dela dina funderingar om Rotarys elevutbyte i sociala medier, hashtag #ryefinland
  • Skriv ett kort PM om ditt år och skicka till vår alumnombudsperson.
  • Kom med på olika rotaryevenemang och berätta om dina erfarenheter.
  • Ställ upp som värdfamilj. Läs mera här.
  • Kom med och hjälp till vid olika evenemang för utbyteselever. Sök ungdomsutbytesordförande i ditt distrikt:  Ta kontakt!
  • Kom med i Rotary och hjälp nuvarande och blivande utbyteselever. Läs mera här.

 

Vill du veta mera? Ta kontakt med vår alumnombudsperson !

Du kan bekanta dig med vår register- och sekretesspolicy här.